Αρχική

Θα ήθελα να σας ενημερώσω, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ότι έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες για την πραγματοποίηση του About Pets 2017. Η διοργάνωση του πολυμορφικού αυτού γεγονότος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Απριλίου στο Hilton Park Experience ξεκινάει και επίσημα την επικοινωνία του και τη «μάχη» της διεκδίκησης και φιλοξενίας εκθετών.

Τους επόμενους μήνες που μας χωρίζουν από την ημερομηνία διεξαγωγής του About Pets, θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και να εργαστούμε πιο εντατικά σε αυτό που ούτως ή άλλως είναι η δουλειά μας. Να «συναντήσουμε» την αγορά στη ολότητά της, να αφουγκραστούμε τον παλμό της και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών. Αλλά και να παρέχουμε ένα φιλόξενο και λειτουργικό περιβάλλον στο οποίο η επαφή γίνεται ευκολότερη, η επικοινωνία πιο ουσιαστική και η πώληση πιο άμεση. Είναι αλήθεια ότι έχουμε να αντιπαρατεθούμε με τις εγγενείς αδυναμίες της κυπριακής αγοράς, η οποία δείχνει να εξέρχεται (αργά και με δειλά βήματα) από την οικονομική κρίση, αλλά και την έλλειψη εκθεσιακής εμπειρίας που, θα μου επιτρέψετε να πω, χαρακτηρίζει μέρος του κλάδου. Είναι αλήθεια ότι θα χρειαστεί να πείσουμε για την αλήθεια της εκθεσιακής παρουσίας και να εργαστούμε σκληρά για την καλύτερη αξιοποίησης της από τους ίδιους τους εκθέτες. Οι συμβουλές και οι υποδείξεις τους είναι πάντα η καλύτερη πηγή έμπνευσης για όλους εμάς.
Θεωρούμε πως τα βήματα, που από κοινού θα κάνουμε, μπορεί να λειτουργήσουν ως πυξίδα. Πιστεύουμε ότι οικοδομώντας σχέσεις με την αγορά, μέρος των οποίων είναι και το About Pets 2017, θέτουμε υψηλότερα standards στην ίδια την εμπορική επικοινωνία και ορθώνουμε εμπόδια σε όλα τα προβλήματα και τις κρίσεις που καραδοκούν.

Η Well Done καλεί όλους να συμμετάσχουν. Καλεί όλους να εργαστούμε από κοινού για την υλοποίηση μιας προσπάθειας που δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει, μιας προσπάθειας την επιτυχία της οποίας θα μοιραστούμε, αφού, για την επίτευξή της θα έχουμε όλοι συμβάλλει, με τις μικρές και μεγάλες μας δυνάμεις.