Ποιοί είμαστε

vassilis_gr

Η Well Done Μ.Ε.Π.Ε. (περιοδικό Pets Today, www.petstoday.gr) εδώ και 20 χρόνια (από το 1996) ασχολείται αδιάλειπτα με τον κλάδο των ζώων συντροφιάς στην Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια.
Μέσα από τις δραστηριότητές της αναδεικνύει τον κλάδο και βοηθά συντελεστικά στην ανάπτυξή του. Γνωρίζει σε βάθος την αγορά και συνδέεται στενά με τον παραγωγικό κόσμο, τους τομείς της διακίνησης και των ποιοτικών υπηρεσιών). Κατανοεί απαιτήσεις και φιλοδοξίες και επηρεάζει ένα τεράστιο κοινό σε ότι αφορά τα ζωοφιλικά θέματα.
Αιχμή του δόρατος της παρέμβασής μας στον κλάδο, αποτελούν οι δραστηριότητές μας στην Ελλάδα, με την οργάνωση της κλαδικής έκθεσης Pets Today, του ομώνυμου επαγγελματικού περιοδικού, αλλά και των δεκάδων ετήσιων εκδηλώσεών μας. Συγκεκριμένα, το περιοδικό Pets Today θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα μέσα στο χώρο των ζώων συντροφιάς. Άριστα σχεδιασμένο και φιλικό για τους αναγνώστες, απευθύνεται με σύνθετο τρόπο σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου. Το υψηλού επιπέδου στελεχικό δυναμικό που διαθέτει η Well Done Μ.Ε.Π.Ε., της δίνει τη δυνατότητα να επιχειρεί με επιτυχία σε πολλούς τομείς. Με ένα άριστα οργανωμένο τμήμα Marketing, αλλά και με υψηλού επιπέδου τμήμα Πωλήσεων και Προώθησης, η Well Done Μ.Ε.Π.Ε. επιχειρεί με επιτυχία και στο χώρο των εκθέσεων. Χαρακτηριστική είναι η πανελλαδική καταξίωση και η άψογη λειτουργία των θεσμών Pets Today ΕXPO, Κατοικίδια εν Δράσει, International Dog Festival, Attica Bird Show, Bird Festival, Pet Festival.

 

logos

Με λίγα λόγια

  • Ισχυρό brand name.
  • 20 χρόνια ενασχόλησης με τον κλάδο των ζώων συντροφιάς.
  • Βαθιά γνώση του κλάδου.
  • Εμπειρία στην αξιολόγηση και την ανάδειξη ποιοτικών χαρακτηριστικών.
  • Στενές σχέσεις τόσο με το χώρο της παραγωγής, όσο και με αυτόν της διακίνησης προϊόντων διατροφής και αξεσουάρ.
  • Μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση εκθέσεων και εκδηλώσεων.
  • Συνεργασία με ένα δυναμικό και απαιτητικό κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για ποιοτικά προϊόντα και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο χώρο.
  • Μεγάλη εμπειρία στην έκδοση και διαχείριση περιοδικών